ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR

ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR

ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 39,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR - opis izdelka

ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR Merino je prefinjeno, zelo fino, čisto naravno vlakno, ki ima številne funkciShelne lastnosti. Ne zadrži vonjav. Vpija vlago in jo odstranjuje iz telesa. Je zelo dihanje in toplo, tudi ko je mokro. Enostaven za vzdrževanje. Vlakna je kodrasta, zato ima odlične izolacijske in termoregulacijske lastnosti. Specifična površina vlaken preprečuje rast bakterij in aktivno odvaja vlago iz telesa ob povečanem fizičnem stresu. Vlakna imajo zaščitno plast, ki preprečuje absorpcijo umazanije, zato jih po vsaki obrabi ni treba umivati. PREDNOST ELASTIK Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri kateri koli dejavnosti. HITRO SUHO Vpija odvečno vlago in odstranjuje znoj, ki hitreje izhlapi in vas ohranja suhe in udobne. MATERIALI IN VZDRŽEVANJE Material: 100% merino - 160g / m2 Za vzdrževanje življenjske dobe športnih in tehničnih oblačil je treba biti pozoren na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Kako dobro poskrbeti za kupljeni izdelek, si lahko preberete TUKAJ. Termo oblačila » Majice s kratkimi rokavi » ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR

Izdelek ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR najdete med izdelki v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 44.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske majice, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR spada v skupino izdelkov Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44.

ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Rokavi, Merino majice, Ženske majice, Majice s kratkimi rokavi
ZnamkaNordblanc
Velikost44

ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR - drugi zanimivi izdelki

ženske majica Nordblanc Odnos roza NBWFL6872_KRR - kako najti najboljšo ponudbo?