Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje

Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje

Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 73,97 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje - opis izdelka

Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje Ženska kolesarska majica z ozkim anatomskim krojem Rosalia z dvema zadnjimi žepi. Kroj majice je precej ozek za uporabo na cesti kolesarjenje, pa tudi za bolj športno MTB. Uporabljen material je Rosalia udoben, raztegljiv in zelo funkcionalen (74 % poliestra, 26 % elastana). Sprednji del majice je precej skrajšan, da se dobro prilega, ko sedite sklonjeni na in dolgo zadrgo. Podaljšani hrbtni del ima široko elastično vrvico z s silikonom, da se tesno prilega in ne dviguje. Rosalia ima sodoben podaljšane rokave z lasersko izrezanimi rokavi in oblikovno črto na levem rokavu. Na naslov povečanje varnosti se uporabljajo odsevni elementi. odsevni elementi dolga glavna zadrga hrbet iz zračnega materiala Podaljšan zadnji del podaljšani rokavi prilegajoči se športni kroj dva žepa na zadnji strani anatomsko oblikovani rokavi spodnji rob zaključen s protizdrsnim tiskom Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje

Ta izdelek najdete v skupini Ženske majice, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Izdelek Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje spada v skupino izdelkov Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti 2XL.

Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaMajica, Ženske majice, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje - drugi zanimivi izdelki

Ženske majica Silvini Rosalia WD1619 črna / oglje - kako najti najboljšo ponudbo?