Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra

Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra

Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 103,26 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra - opis izdelka

Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra Ženska jakna s kapuco Kilpi LEXAY-W je narejena iz trislojnega membranskega materiala SIBERIUM 10000 3L, ki je zelo lahek in zračen, vendar zagotavlja 10.000 mm vodoodpornosti in 10.000 g/m2/24h zračnosti, zaradi vodoodporne zadrge in lepljenih šivov pa boste ostali suhi tudi v nalivu. Jakna se zapenja z dvojno zadrgo in ima dva velika sprednja žepa ter en majhen žep z zadrgo na levem rokavu. Kapuco je mogoče po obodu in na zadnjem delu vratu zategniti z elastičnimi trakovi. Pod pazduhami je odstranljivo prezračevanje z dvojno zadrgo. Notranji rob vratu iz prijetnega flisa in zaključki rokavov z velcro zaponkami še povečajo udobje. Jakno lahko uporabljate vse leto na gorskih pohodih in kot nepremočljivo oblačilo za potepanje po podeželju. Lastnosti izdelka Šport: mestni pohodi, turizem in potovanja Specifikacija: SIBERIUM SRC WB 65 % NAJLON, 30 % POLIESTER, 5 % ELASTAN, 92 % POLIESTER, 8 % ELASTAN Površina tkanine: odporna na veter Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva, Ribstop Kroj: navaden Šivi: dvojni Žepi: 1 žep na nogi, 2 glavna žepa, 1 zadnji žep Zadrge: najlon Pas: Pasne zanke Hlače: nastavljive, ojačane Jakne » Outdoor jakne » Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra

Izdelek Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra - drugi zanimivi izdelki

Ženske membrano jakna Kilpi LEXAY-W modra - kako najti najboljšo ponudbo?