Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN

Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN

Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 164,80 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN - opis izdelka

Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN Smučarska jakna NORDBLANC FIGURE iz materiala TERATEX® 15000 z membrano je zelo vodoodporna. Tudi v slabem vremenu vas jakna ščiti pred zmočenjem, toplotna izolacija FURTHERM® pa zagotavlja idealno toplotno udobje. Zaradi sodobne zasnove je jakna primerna za mestno uporabo.Nobena snežinka ne bo šla skozi tesno prilegajoče se elastične dvojne manšete rokavov in izboljšan pas. Kapuco je mogoče odpeti in prilagoditi na 4 različne načine, da se vam popolnoma prilega. Prednosti Lepljeni šivi Z uporabo visokotemperaturnega lepilnega traku je mogoče 100-odstotno zatesniti luknje, ki nastanejo zaradi vboda igle med šivanjem. Zaradi tega je izdelek popolnoma vodoodporen tudi na mestih s takšnimi šivi. Vetrovna zaščita Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Vodoodporen Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivim vremenom, vas ohranja suhim in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka. Prod Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu.  Votla vlakna Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Oprema nepremočljive zadrge prezračevalne zadrge lepljeni šivi sistem pasnega pasu dvojni rokav s snemljivo kapuco žep za skipass Materiali in vzdrževanjeZgornji material: Vodni stolpec 15 000 mm, zračnost 15 000 g Polnilo: 100% poliester Podloga: 100% poliester Tehnologija Jedro membrane TERATEX® 15000ELP Membrane z oznako ELP so posebej optimizirane za potrebe ženske po uravnavanju temperature. Vzdržljiv membranski material, zelo nepremočljiv in zračen. Ščiti pred vremenskimi neprilikami. Odpravlja prodiranje sunkov vetra in odlikuje vodoodbojnost. Izdelek iz tega materiala je primeren za vse zahtevne in ekstremne športne aktivnosti. FURTHERM® Dihajoče polnilo za toplotno izolacijo. Ohranja telo toplo in udobno. V ekstremnih vremenskih razmerah akumulira telesno toploto, ki jo pozneje ponovno odda in tako pomaga vzdrževati potrebno telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in priročnost pri vseh dejavnostih. Jakne » Športne jakne » Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN

Izdelek Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaSlike, Jakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN - drugi zanimivi izdelki

Ženske smučarska jakna Nordblanc Slika Črna NBWJL7539_CRN - kako najti najboljšo ponudbo?