Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna

Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna

Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 70,21 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna - opis izdelka

Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna Potrebujete športno jakno, ki je primerna za pohodništvo, hkrati pa omogoča svobodo gibanja pri teku in teku na smučeh? Kilpi BALANS-W je ena najbolj vsestranskih jaken za ženske, ki svoje lastnosti dolguje prilagodljivemu, izjemno zračnemu softshell materialu SIBERIUM SRC WB, ki se dobro upira vetru in mrazu. Na terenu boste cenili tudi ramena in stranice, obdelane z ripstopom, ali možnost prilagajanja prezračevanja z odpenjanjem mrežastih žepov. Prednosti ženske športne jakne Kilpi BALANS-W iz elastičnega softshell materiala SIBERIUM SRC WB proti obrabi odporen ojačan material ripstop na ramenih in straneh kapuca z vrvico, ojačanim vrhom in visokim ovratnikom 3 žepi z zadrgo z mrežo za boljše prezračevanje podaljšani rokavi z manšeto za palec in elastičnim robom spodnji rob z vrvico odsevni elementi na pomembnih mestih Lastnosti izdelka Barva: črna Spol Šport: tek, jogging, pohodništvo in potovanja Specifikacija: SIBERIUM SRC WB Površina tkanine: vodoodbojna Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva Kroj: navaden Šivi: ploščati šivi Kapuca: nastavljiva, fiksna, ojačan vrh Žepi: 1 zadnji žep, 2 glavna žepa Zadrge: najlon, odsevne Ovratnik: visok ovratnik Manšete: elastične, odprtine za palec Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Drugo: odsevni elementi Ventilacijske zadrge: ne 88 % NAJLON; 12 % ELASTAN, 90 % POLIESTER; 10 % ELASTAN Jakne » Športne jakne » Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna

Izdelek Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna - drugi zanimivi izdelki

Ženske tečejo jakna Kilpi BALANS-W Črna - kako najti najboljšo ponudbo?