Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM

Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM

Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 65,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM - opis izdelka

Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM Ženska jopa s kapuco NORDBLANC MEADOW iz serije TECNOPOLAR® DRYFOR®, je ena od najbolje prodajanih. Zelo elastičen material. Popolnoma zadržuje toploto in odvaja vlago. Mikina je idealna za športne aktivnosti v v hladnejšem vremenu, vendar jo lahko ženske zaradi udobnega materiala nosijo tudi v vsakdanjem dneh. Kapuca NORDBLANC MEADOW powerfleece je izdelana iz TECNOPOLAR® DRYFOR® powerstretch flisa. Ta zelo elastičen material je že več let zelo priljubljen in zaradi svoje elastičnosti se popolnoma prilagaja vašim gibalnim potrebam. Notranji sloj mikroflisa pomaga ohranjati toploto, medtem ko je popolnoma odvaja vlago in se zelo hitro suši. Zaradi svoje prilagodljivosti in je primerna za vse športe, ekstremne športe in športe na prostem dejavnosti. Idealna športna majica, ki je tudi tako udobna, da da jo večina ljudi uporablja za vsakodnevno nošenje. ZRAČNI Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. POWERFLEECE Lahkoten, zelo elastičen material, z mikrokraki na notranji strani za večjo toplotno izolacijo in udobje. Na zunaj je gladka in zelo prijetna na otip, zagotavlja pa odlično toplotno izolacijo in zaščito pred udarci vetra. Hoodiji in puloverji » Hoodis » Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM

Izdelek Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM spada v skupino izdelkov Jopa s kapuco, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, v velikosti 44.

Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJopa s kapuco
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM - drugi zanimivi izdelki

Ženski pulover powerflee Nordblanc Travnik NBSFL7647_GRM - kako najti najboljšo ponudbo?