Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO

Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO

Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 66 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO - opis izdelka

Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO Powerfleece kapuca NORDBLANC POLAR iz TECNOPOLAR® DRYFOR® powerstretch flisa. Ta zelo elastičen material že več let uživa veliko priljubljenost, zaradi svoje elastičnosti pa se popolnoma prilagodi vašim potrebam po gibanju. Zgornji del majice je izoliran z votlimi vlakni FURTHERM®. Notranji sloj mikroflisa pomaga ohranjati toploto, hkrati pa odvaja vlago in se zelo hitro suši. Zaradi svoje prilagodljivosti in vsestranskosti je primerna za vse športe, ekstremne športe in dejavnosti na prostem. Idealna športna majica, ki je tako udobna, da jo večina ljudi nosi tudi na običajen dan. Prednosti Vetrovna zaščitaLahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Votla vlakna Zagotavlja največje toplotno udobje in lahko v težkih vremenskih razmerah akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Majhna težaLahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. Elastični Prožna tkanina omogoča svobodo gibanja in največje udobje med katero koli dejavnostjo. Materiali in vzdrževanje Zgornji material 50 % najlon 46 % poliester 4 % spandeksPolnilo: Za ohranjanjetrajnosti športnih in tehničnih oblačil je treba paziti na ustrezno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek narejen. Tehnologija POWERFLEECE Lahkoten, zelo elastičen material, z mikrokraki na notranji strani za večjo toplotno izolacijo in udobje. Na zunaj je gladka in zelo prijetna na otip, zagotavlja pa odlično toplotno izolacijo in zaščito pred udarci vetra. FURTHERM® Dihajoče toplotno izolacijsko polnilo. Ohranja telo toplo in udobno. V ekstremnih vremenskih razmerah akumulira telesno toploto, ki jo pozneje ponovno odda in tako pomaga vzdrževati potrebno telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in priročnost pri vseh dejavnostih. Jakne » Športne jakne » Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO

Izdelek Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO - drugi zanimivi izdelki

Ženski športi jakna Nordblanc Polar oranžna NBWJL7554_EOO - kako najti najboljšo ponudbo?