Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica

Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica

Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 40,78 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica - opis izdelka

Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica Izdelani so iz prožnega materiala, ki se tesno prilega telesu. Imajo všit elastičen pas, da ostanejo tam, kjer morajo bitiGamaše so ženski hit zadnjih let. Ne uporabljajo se le za tek, atletiko, jogo, tek na smučeh, alpinizem in vadbo, temveč tudi v prostem času. Uporabite jih lahko tudi kot osnovni sloj pod izoliranimi hlačami. Te gamaše so točno takšne, kot morajo biti - raztegljive, vendar prilegajo nogam, ne tiščijo, hkrati pa zaradi elastičnega traku ostanejo na mestu v pasu. Izdelani so iz mehkega materiala, ki zagotavlja dovolj udobja. Na zunanji strani stegen imajo majhne žepe. Gamaše so na voljo v treh barvnih različicah, da se ujemajo z vsakim delom vaše obleke.lightMESH -zelo lahek, hitro sušeč material, odlična zračnost Hlače » Pajkice » Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica

Izdelek Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica najdete med izdelki v skupini Ženske pajkice od znamke Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaPajkice, Ženske pajkice
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica - drugi zanimivi izdelki

Ženski športi legice Silvini Veroli WP1909 mornarica - kako najti najboljšo ponudbo?