Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec

Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec

Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 59,46 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec - opis izdelka

Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec Hitro sušeče se hlače Kari Traa Stil H/Z so izjemno lahke in izjemno funkcionalne, saj so funkcionalen 4-sezonski osnovni sloj za dejavnosti, ki so obremenjujoče. Odlikujejo jo drzen logotip in težka oblika z mrežasto konstrukcijo za dekleta, ki mislijo resno.Visoko funkcionalen sintetični material, ki se razteza v 4 smereh , sledi gibanju telesa, odvaja telesno vlago in se hitro suši. Plošče iz mrežice v konstrukciji Body Mapping povečujejo zračnost. To boste občutili takoj, ko se ogrejete. Česana notranja stran pristaja vsaki koži. Ploščati šivi in širok elastičen pas, panelna konstrukcija za največje udobje in profesionalno zmogljivost. Izjemno lahek, hitro sušeč material z vpojnimi lastnostmi 4 smerno prilagodljiv material Poinsettia na notranji strani Udoben za nošenje neposredno na telesu Konstrukcija plošče Oblikovanje kartiranja telesa Ploščati šivi Hlače so zaključene z elegantno visoko manšeto Enostavno plastenje Tisk logotipa KT Celoletni favorit Glavni material: glavni material: 94 % poliester, 6 % elastan. Drugi material 91 % poliester, 9 % elastan. Drugi material: sestava: 92% poliester, 8% Elastan Teža 150 Kari Traa ni le prvakinja v smučanju prostega sloga s tremi olimpijskimi medaljami, ampak tudi ustvarjalka uspešnega športnega znamke.Športna oblačila, zasnovana tako, da se natančno prilegajo ženskemu telesu oblike, hkrati pa izpolnjujejo zahteve aktivnih in športnih žensk življenjskega sloga. Večina izdelkov Kari Traa je zasnovana tako, da jih je mogoče za nošenje s strani najstnikov. Zaradi volne Merino je spodnje perilo toplo in tanko hkrati ter udobno. Kari Traa izdeluje tudi klobuke in rokavice. Če iščete ženske jakne in hlače z edinstvenimi vzorci, potem ste prav tako prišli na pravo mesto. Jakne in hlače so edinstvene ne le po svoji zasnovi, temveč tudi po tem, da so prilagojene ženskam in se odlično prilegajo. Najdete lahko tudi športne vetrovke, jopice, nogavice, nedrčke in številne dodatke. Idealno za vadbo aerobike, zumbe, spinninga ali samo za tečete.Popolnoma edinstveni so nedrčki Kari Traa. Modrčki so zasnovani tako, da zagotavljajo maksimalno udobje med športom. Obešalniki so ojačane, celoten modrček je brez kosti, izdelan je iz iz hitro sušeče se tkanine in ima odličen sistem zapenjanja. Zaradi edinstvenega kombinacijo dveh tkanin in raztezanja v različnih smereh, ki preprečuje neudobno raztezanje zibanje prsi in s tem pretirano obremenitev in napor. Nisem imel nobenega modrček ste kdaj doživeli takšno udobje pri športu in možnost uživanja vsako dejavnost v celoti. Termo oblačila » Spodnje hlače » Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec

Izdelek Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec spada v skupino izdelkov Ženske hlače, pripada znamki Kari Traa, je izdelan v velikosti XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske pajkice od znamke Kari Traa, je izdelan v velikosti XS, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec najdete med izdelki v skupini Ženske spodnje hlače, pripada znamki Kari Traa, je izdelan v velikosti XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
Intrastatspodnje hlače pánské-0,15-62071900
KategorijaHlače, Ženske hlače, Pajkice, Ženske pajkice, Ženske spodnje hlače
ZnamkaKari Traa
VelikostXS
E-trgovinaGamisport.si

Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec - drugi zanimivi izdelki

Ženske pajkice Kari Traa Stilske hlače 622520 Skrilavec - kako najti najboljšo ponudbo?