Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza

Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza

Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 37,15 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza - opis izdelka

Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza Ženska kolesarska majica ADAMELLO-W je izdelana iz lahkega, zračnega in hitro sušečega materiala OPTI-DRY. Zasnova s celotnim zapenjanjem in visokim ovratnikom je vsestranska rešitev za cestno ali gorsko kolesarjenje. Zaradi silikonskih nedrsečih robov rokavov in spodnjega roba se majica odlično prilega in se ne zvija. Majica je sešita z ravnimi šivi za največje udobje, mrežasti vložki v pazduhah pa povečujejo zračnost. Pametno oblikovani zadnji žepi z zadrgo omogočajo shranjevanje vsega, kar potrebujete. Dres je opremljen s številnimi odsevnimi elementi. Kilpi ADAMELLO-W je na voljo v več barvah. Lastnosti izdelka Šport: KOLESARJENJE Sestava: 90 % poliester, 10 % ELASTAN, 100 % poliester Površina tkanine: hitro sušenje Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva Rezanje: Slim Šivi: ploščati šivi Žepi: 1 zadnji žep z zadrgo, 3 zadnji žepi Zadrge: najlon Spodnji rob: elastičen z nedrsečo silikonsko obdelavo Drugo: odsevni elementi Rokavi: Gumirani rokavi Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza

Izdelek Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza najdete med izdelki v skupini Ženske majice, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ta izdelek najdete v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Kilpi v velikosti 46.

Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Ženske majice, kolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaKilpi
Velikost46

Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza - drugi zanimivi izdelki

Žensko kolesarjenje majica Kilpi ADAMELLO-W roza - kako najti najboljšo ponudbo?