Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki

Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki

Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 82,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki - opis izdelka

Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki da še vedno kolesarite si poskusil merino volno? Lastnosti ene najbolj priljubljenih zunanjih materialov lahko zdaj izkusite tako na gorskih kot na cestnih kolesih. Ženska kolesarska majica Kilpi MEARIL-W zaradi merino volne učinkovito odvaja vlago, ne hladi in se hitro suši. Vsi njegovi deli so podrobno opisani izklesani, se tesno prilegajo telesu in so povezani z ravnimi šivi, ki ne dražijo kože. Seveda so med vožnjo lahko dostopni tudi žepi in podaljšan hrbet s silikonskim potiskom. Prednosti ženske kolesarske majice iz merina Kilpi MEARIL-W: izdelan iz funkcionalne pletenine iz mešanice merino volne podrobni deli dresa ravni šivi razdeljen trojni žep na hrbtni strani žep z zadrgo za dragocenosti na strani žepi so med vožnjo lahko dostopni podaljšani zadnji del je zaključen s silikonskim tiskom odsevni elementi Površina tkanine: hitro sušenjeTkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljivaKroj: navadenŠivi: enojniŽepi: 2 zadnja žepa z zadrgo, 3 zadnji žepiZadrge: plastičneOvratnik: z zadrgoSpodnji rob: elastičen z nedrsečo silikonsko obdelavoSestavine materiala: sESTAVA: 83 % VOLNA; 12 % NAJLON; 5 % ELASTAN Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki

Izdelek Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki spada v skupino izdelkov Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, velikost je 46.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske majice, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Izdelek Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki najdete med izdelki v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Kilpi v velikosti 46.

Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Merino majice, Ženske majice, kolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaKilpi
Velikost46

Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki - zgodovina cen in razpoložljivosti

Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki - drugi zanimivi izdelki

Žensko kolesarjenje majica Kilpi MEARIL-W kaki - kako najti najboljšo ponudbo?