Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča

Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča

Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 41,28 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča - opis izdelka

Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča Kilpi RITAEL-W je vsestranska ženska kolesarska majica, s katero lahko boste z veseljem vrteli svoja cestna in gorska kolesa. Ko se boste usedli za volan, bo ...vam bo družbo delal naš priljubljeni funkcionalni OPTI-DRYmaterial, tukaj z mrežastim oblazinjenjem pod pazduho. Med oblikovanjem smo poskrbeli, da je bila majica natančno oblikovana tako, da je da bi sledila oblinam telesa. Vendar tudi funkcionalne lastnosti niso v ozadju - lahkotnost, elastičnost, hitro sušenje in občutek rahlo hladno. Prednosti ženske kolesarske majice Kilpi RITAEL-W: hitro sušeči se material OPTI-DRY zračno oblazinjenje pod pazduho prefinjeno oblikovanje reza razdeljen žep na hrbtni strani žep z zadrgo na strani dobro vidni odsevni elementi Specifikacije: Površina tkanine: hitro suhaPovršina tkanine: hitro suhaTkanina: tkanina: 4-smerno raztegljiva, potiskanaKroj: Šivi: 1 zadnji žep z zadrgo, 3 zadnji žepiZapirala: Vmesnik: najlonskiObratnik: 1: Z zadrgoDolni rob: z zadrgoZaščita za zadrgo: Elastičen, s protizdrsno silikonsko obdelavoDrugo: Odsevni elementiSestavine materiala: sestava: 86 % POLIEZTER; 14 % ELASTAN, 92 % POLIEZTER; 8 % ELASTAN Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča

Izdelek Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ta izdelek najdete v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Kilpi v velikosti 46.

Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Ženske majice, kolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaKilpi
Velikost46

Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča - drugi zanimivi izdelki

Žensko kolesarjenje majica Kilpi RITAEL-W temno rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?