Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna

Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna

Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 28,88 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna - opis izdelka

Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna Ženski kolesarski top Kilpi VAI-W bo v vročem poletnem vremenu v celoti izkoristil svoj potencial. Je lahka, zračna in oPTI-DRY material se hitro suši. Ne glede na to, ali se odpravljate na krajši izlet ali vožnjo z gorskim kolesom, boste vedno cenili, da je majica VAI-W se prilega in ostane na svojem mestu. To je posledica njegove elastičnosti in podaljšanega hrbtnega roba s silikonom. Trije praktični žepi za na hrbtni strani, kamor lahko pospravite vse od dragocenosti do polnovrednega prigrizka. Prednosti ženske kolesarske majice Kilpi VAI-W: hitro sušeči se material OPTI-DRY visoka elastičnost podaljšani zadnji rob protizdrsni silikonski potisk na robu trije praktični žepi na hrbtni strani izrezan hrbet in udobni široki trakovi Specifikacija: OPTI-DRYPovršina tkanine: hitro sušenjeTkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljivaRezanje: SlimŠivi: ploščati šiviŽepi: 3 zadnji žepiOvratnik: okrogel vratSpodnji rob: elastičen z nedrsečo silikonsko obdelavoDrugo: odsevni elementi100 % POLIESTER Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna

Izdelek Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna spada v skupino izdelkov Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Kilpi v velikosti 46.

Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
Kategorijakolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaKilpi
Velikost46

Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna - drugi zanimivi izdelki

Žensko kolesarjenje top Kilpi VAI-W turkizna - kako najti najboljšo ponudbo?