Blumfeldt Shield Premium, zaščitna prevleka za senčnike, Ø do 300 cm, odporna na UV žarke #4261

Blumfeldt Shield Premium, zaščitna prevleka za senčnike, Ø do 300 cm, odporna na UV žarke #4261

Blumfeldt Shield Premium, zaščitna prevleka za senčnike, Ø do 300 cm, odporna na UV žarke #4261

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 21 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Blumfeldt Shield Premium, zaščitna prevleka za senčnike, Ø do 300 cm, odporna na UV žarke - opis izdelka

Z zaščitno prevleko za senčnike Shield Premium od podjetja blumfeldt lahko podaljšate funkcionalnost svojega vrtnega senčnika za več let. Izdelana je iz posebnega poliestrskega materiala, ki je izredno trpežen in dolgotrajen ter ščiti pred vremenskimi vplivi. Skozi prevleko ne prodrejo UV žarki in tudi dež, sneg ali led ne morejo vašega senčnika poškodovati. S pomočjo zaščitne prevleke za senčnike je domiselno preprečeno tudi onesnaževanje iz okolice.Kakovostnaprevlekaje primerna za običajne razpoložljive velikosti sončnikov vseh proizvajalcev in jo lahko z minimalnim naporom namestite na svoj senčnik. S priloženim podaljškom jo lahko preprosto namestite na senčnik, zato ne potrebujete lestve ali česa podobnega tudi pri velikih senčnikih. Nato jo lahko varno zaprete s stransko zadrgo in senčnik bo kos tudi zimskemu vremenu!Univerzalna zaščitna prevleka za senčnike s premerom do 300 cm: kakovost odporna na mraz od blumfeldt!

Izdelek Blumfeldt Shield Premium, zaščitna prevleka za senčnike, Ø do 300 cm, odporna na UV žarke #4261 spada v skupino izdelkov Vrtni pripomočki, pripada znamki Blumfeldt, v ponudbi prodajalca Electronic-star.si.

Ta izdelek najdete v skupini Prevleke za senčnike, je v ponudbi blagovne znamke Blumfeldt, v ponudbi prodajalca Electronic-star.si.

Izdelek Blumfeldt Shield Premium, zaščitna prevleka za senčnike, Ø do 300 cm, odporna na UV žarke #4261 je dodeljena koda EAN 4280001576254.

Blumfeldt Shield Premium, zaščitna prevleka za senčnike, Ø do 300 cm, odporna na UV žarke - parametri izdelka

Blumfeldt Shield Premium, zaščitna prevleka za senčnike, Ø do 300 cm, odporna na UV žarke - zgodovina cen in razpoložljivosti

Blumfeldt Shield Premium, zaščitna prevleka za senčnike, Ø do 300 cm, odporna na UV žarke - drugi zanimivi izdelki