Blumfeldt Calais, senčnik, LED, aluminijski okvir, poliestrska prevleka, UV zaščita 50 #5084

Blumfeldt Calais, senčnik, LED, aluminijski okvir, poliestrska prevleka, UV zaščita 50 #5084

Blumfeldt Calais, senčnik, LED, aluminijski okvir, poliestrska prevleka, UV zaščita 50 #5084

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 127 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Blumfeldt Calais, senčnik, LED, aluminijski okvir, poliestrska prevleka, UV zaščita 50 - opis izdelka

Senčnik Calais podjetja blumfeldt čez dan zagotavlja idealno zaščito pred soncem, zvečer pa širi čudovito prijetno svetlobo. Njegova vgrajena LED-osvetlitev deluje s pomočjo solarne plošče, ki se polni čez dan. Tako niste odvisni od drugega vira energije. Veliki senčnik lahko fleksibilno nastavite tako, da bodo ležalniki, mize ali sedeži v senci. Montaža, vpenjanje in poravnava so za senčnik Calais mala malica. Če želite odpreti pokrov senčila, zavrtite mehansko ročico in z gumbom nastavite kot nagiba. Ne glede na to, ali gre za dež ali močno opoldansko sonce: prevleka je vodoodporna in ima UV-zaščito 50. Ko se poletni dan počasi bliža koncu, pritisnite daljinski upravljalnik in Calais postane impresiven vir svetlobe.Uživajte v podaljšanih sončnih dneh do poznih večernih ur: s senčnikom Calais od podjetja blumfeldt.

Izdelek Blumfeldt Calais, senčnik, LED, aluminijski okvir, poliestrska prevleka, UV zaščita 50 #5084 spada v skupino izdelkov Prevleke za senčnike, je v ponudbi blagovne znamke Blumfeldt, v ponudbi prodajalca Electronic-star.si.

Ta izdelek najdete v skupini LED senčniki, proizvaja ga blagovna znamka Blumfeldt, v ponudbi prodajalca Electronic-star.si.

Izdelek Blumfeldt Calais, senčnik, LED, aluminijski okvir, poliestrska prevleka, UV zaščita 50 #5084 je opisana s kodo EAN 4060656504952.

Blumfeldt Calais, senčnik, LED, aluminijski okvir, poliestrska prevleka, UV zaščita 50 - parametri izdelka

Blumfeldt Calais, senčnik, LED, aluminijski okvir, poliestrska prevleka, UV zaščita 50 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Blumfeldt Calais, senčnik, LED, aluminijski okvir, poliestrska prevleka, UV zaščita 50 - drugi zanimivi izdelki