čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče

čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče

čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče - opis izdelka

čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče Lepa in kakovostna čelada po ugodni ceni, to je Idolo. Sodoben videz v kombinaciji z veliko ergonomijo in udobjem. Ta čelada uporablja preprosto vpenjanje z napravo Safe-T e-Mid z vgrajeno zadnjo LED svetlobo in hipoalergensko notranjo podlogo za dodatno udobje. Odpravljanje napak v strukturi z in-moldingom zagotavlja optimalno ravnovesje med težo, prostornino in absorpcijskimi lastnostmi. Safe-T e-Mid Občasno vpenjalni sistem, zasnovan tako, da vašo čelado drži trdno na glavi. Krmilna plošča na zadnji strani čelade omogoča enostavno prilagajanje velikosti z eno roko. Za vožnjo ponoči, za boljšo vidljivost na zadnji strani čelade, je v kontrolni disk vgrajena LED-luč. Antialegrično polnilo Notranja obloga je najpomembnejši dejavnik, ki določa udobje čelade. MET uporablja Self hipoalergene materiale različnih širin, da se ujema z namestitvijo v čelado. In-Mold Fusion Konstrukcija v kalupu je sestavljena iz zunanjega polikarbSheta, ki se pri visokih temperaturah vbrizga v običajno sivi ali črni polistiren. Rezultat je čelada, ki vam omogoča optimalno ravnovesje med težo, prostornino in absorpcijskimi lastnostmi. Velikosti M - 52-59 cm XL - 60-64 cm Teža M - 250 g XL - 285 g Oprema za kolo » Kolesarske čelade » čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče

Izdelek čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče najdete med izdelki v skupini Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Met v velikosti XL-60-64 cm.

čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče - parametri izdelka

VelikostM-52-59 cm
VelikostXL-60-64 cm
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaMet
VelikostXL-60-64 cm

čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče - zgodovina cen in razpoložljivosti

čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče - drugi zanimivi izdelki

čelada MET IDOLO 2019 črno / belo / rdeče - kako najti najboljšo ponudbo?