dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna

dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna

dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 85,17 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna - opis izdelka

dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna Žensko krilo z izolacijo primaloft vam bo nudilo toplotno udobje in zaščito pred zimo in vetrom. Krilo je idealen dodatek k tekaškim ali alpskim hlačam in hkrati funkciShelen kos oblačila, ki vas bo v slabem vremenu zanesljivo ogrel. Celotna zadrga na strani vam omogoča, da si oblečete in slečete krilo, ne da bi morali sneti čevlje ali smuči. Krilo lahko enostavno zapakirate v majhno vrečko, ki je vgrajena v notranji žep, tako da ga lahko imate ves čas pri sebi. Primaloft popolnoma zadostuje, zato krilo zavzame minimalen prostor v nahrbtniku. Krilo je primerno tudi za prosti čas pozimi. Ta kos ne sme manjkati v garderobi nobene aktivne športnice. Specifikacije odsevni elementi protizdrsni silikonski trak stranska zadrga v polni dolžini Material primaloft - sintetični toplotnoizolacijski material podjetja Primaloft. Je prožen, ima dobre toplotnoizolacijske lastnosti s posebej obdelanimi vlagoodpornimi vlakni. Material zadržuje toploto tudi v mokrem stanju. Po lastnostih je podoben perju. SezShe jesenska zima Šport tek na smučeh Kratke hlače in krila » Krila, obleke » dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna

Izdelek dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna spada v skupino izdelkov Ženska obleka, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Ženska krila, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 3XL.

dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna - parametri izdelka

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaKrila, Ženska obleka, Ženska krila
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna - drugi zanimivi izdelki

dame izoliran krilo Silvini Cucca WS744 črna - kako najti najboljšo ponudbo?