dame Lasting merino majica BRENDA črna

dame Lasting merino majica BRENDA črna

dame Lasting merino majica BRENDA črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 59,38 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

dame Lasting merino majica BRENDA črna - opis izdelka

dame Lasting merino majica BRENDA črna Ženska volnena majica BRENDA, 230g. Ne diši niti, če ga dolgo nosite. Primeren je za vse športne aktivnosti in priložnostno obrabo. Počutite se suhe tudi pri najzahtevnejših aktivnostih. Visoko udobje zahvaljujoč odličnemu ravnanju z vlago. Ravni šivi in popolna obdelava tkanin zagotavljajo idealno mobilnost. Primeren kot prvi sloj pozimi ali priložnostne obrabe. Je lahka, dihajoča in funkciShelna. Material: 230g Merino volna 18MC Uporaba: ženske Letni časi: jesen / zima Vrsta: dolga Barva: črna Hoodiji in puloverji » Hoodis » dame Lasting merino majica BRENDA črna

Izdelek dame Lasting merino majica BRENDA črna najdete med izdelki v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske majice, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

dame Lasting merino majica BRENDA črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorijaMajica, Merino majice, Ženske majice
ZnamkaLasting
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

dame Lasting merino majica BRENDA črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

dame Lasting merino majica BRENDA črna - drugi zanimivi izdelki

dame Lasting merino majica BRENDA črna - kako najti najboljšo ponudbo?