Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra #14519

Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra #14519

Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra #14519

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 66,07 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra - opis izdelka

Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra Dekliška jakna Kilpi JENOVA-JG je izdelana iz trpežnega materiala SIBERIUM z vodnim stolpcem 5000 mm/24h/m2, ima lepljene šive in lahkotno, toplo polnilo iz sintetičnih vlaken. Primerne so za smučanje in zimske igre, ko morate poskrbeti, da bo vašemu otroku toplo, udobno in suho. K temu pripomorejo tudi notranji snežni ovratnik, manšete na rokavih in izolirana kapuca s ščitnikom. Smučarska jakna JENOVA-JG ima tudi žep za smučarsko vozovnico, praktično priponko z imenom in dobro vidne odsevne potiske.Lastnosti izdelka Barva: temno modra Polnilo: Sintetično Spol: Mlajše deklice Šport: hribi v mesto, smučanje Specifikacija: SIBERIUM 5 000 CT Kroj: navaden Šivi: kritični šivi so tapecirani Kapuca: nastavljiva, snemljiva Žepi: 2 glavna žepa, žep za smučarsko vozovnico Zadrge: najlon Ovratnik: visok ovratnik Podloga: snežni pas, podloga iz tafte Manšete: Nastavljiv rob rokavov z velcro, snežne manšete Vodni stolpec: 5000 Prepustnost: 5000 Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Drugo: priponka z imenom, odsevni elementi Ventilacijske zadrge: ne 100 % POLIESTER Jakne » Zimske jakne » Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Kilpi, velikost je 98.

Izdelek Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra #14519 spada v skupino izdelkov Dekliške jakne od znamke Kilpi, v velikosti 98.

Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra - parametri izdelka

Velikost110
Velikost122
Velikost134
Velikost146
Velikost152
Velikost158
Velikost86
Velikost98
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Zimske jakne, Dekliške jakne
ZnamkaKilpi
Velikost98

Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra - drugi zanimivi izdelki

Dekliško smučarska jakna Kilpi JENOVA-JG temno modra - kako najti najboljšo ponudbo?