hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna

hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna

hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 103,76 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna - opis izdelka

hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna Model s krajšimi nogami! Skupaj s hlačami MOUNTAINER so to najbolj prodajane in najbolje ocenjene hlače DIRECTALPINE že dolgo. Poweran, zelo trpežen in udoben dizajn s tehničnimi dodatki. Raztezni material zagotavlja udobje. Idealne univerzalne hlače za najširšo paleto dejavnosti na prostem in priložnostne obleke. Odlično razmerje med udobjem, zelo dolgo življenjsko dobo in uporabnostjo. Najvišja vrednost po ugodni ceni, hlače za več let. Uporabljeni raztezni material povečuje udobje. Pas delno v gumi z nadzorovanim trakom. Dva zadostna žepa z zadrgo, en žep z zadrgo, dodatni zaščiten zadnji žep. Sprednja in zadnja ojačitev. Anatomsko oblikovana kolena. Teža: 481 g (L) Material: 60% najlon, 40% strešni poliester, DWR - vodoodbojna obdelava / DuPont SorShe - Espol - vlakna Sopol® so izdelana iz obnovljivih organskih surovin. Tkanina vsebuje 37 mas.% Obnovljivega rastlinskega materiala. SorShe® tkanine so zelo mehke, čvrste in se hitro sušijo. Oblačila iz tega materiala so udobna za nošenje, elastična, udobna in hkrati zelo odporna na mehanske obremenitve in odrgnine. Fit: moški Barva: črna / črna Velikost: S - XXL Hlače » Športne hlače » hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna

Izdelek hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Direct Alpine, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorijaHlače, Kratke hlače
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna - drugi zanimivi izdelki

hlače Direct Alpine Patrol 4.0 kratka črna / črna - kako najti najboljšo ponudbo?