Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene

Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene

Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 59,05 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene - opis izdelka

Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene Plezalne kratke hlače prinašajo največ udobja ne samo pri plezanju. Zaradi uporabe udobnega lahkega in elastičnega materiala ter popolnoma prilegajočega kroja z gumo na pasu ne ovirajo sedežnega pasu in jim omogočajo, da se čim bolj osredotočijo na zmogljivost. Privlačni kontrastni barvni detajli in odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo so popoln izdelek za katero koli dejavnost v vročih poletnih dneh. OPIS Gumeni pas z logotipom Direct Alpine. Dva prednja perforirana žepa. En dodaten stegenski žep. En žep v hrbet. Okrasna zanka za krtačo. TEHNIČNE INFORMACIJE Teža: 214 g (L) Glavni material: 97% organski bombaž + 3% poliuretan (spandex) Krojmoški (REGULAR FIT) Kratke hlače in krila » Kratke hlače, kapri hlače » Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene

Izdelek Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Direct Alpine, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorijaHlače, Kratke hlače
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene - zgodovina cen in razpoložljivosti

Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene - drugi zanimivi izdelki

Kratke hlače Direct Alpine Solo temno zelene - kako najti najboljšo ponudbo?