Hlače HANNAH Brock Midnight Navy

Hlače HANNAH Brock Midnight Navy

Hlače HANNAH Brock Midnight Navy

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 81,45 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Hlače HANNAH Brock Midnight Navy - opis izdelka

Hlače HANNAH Brock Midnight Navy Moške športne hlače, zasnovane posebej za tek na smučeh. Dihalni material na bočnih in zadnjih ploščah je nepogrešljivo orodje za aerobne zimske aktivnosti. Za večje športno udobje je sprednji del izdelan iz materiala, ki ne prepušča vetra. Posebna tehnika dvojnega tkanja poveča odpornost materiala na mehansko obrabo. Prav tako bodo neopaženi ostal gumijast pas in vrvica, anatomsko oblikovana kolena ali zadrga na spodnjem delu nog. Za večjo vidnost dodamo odsevne elemente. Dihajoča in odporna proti vetru Anatomsko oblikovana kolena Gumijasti pas in regulacija kabla Odsevni elementi 89% PAD + 11% elastan AFT Tech Shield | AFT Double Weave znamka smučarskih hlač Hannah Hannah primeren za zimske športne aktivnosti Hlače vrste izdelka Moški spol Aktivnosti Hannah Cross -smučanje v državi, Smučanje Hlače » Športne hlače » Hlače HANNAH Brock Midnight Navy

Ta izdelek je v kategoriji Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, velikost je 2XL.

Izdelek Hlače HANNAH Brock Midnight Navy najdete med izdelki v skupini Tek na smučeh, pripada znamki Hannah, velikost ustreza nalepki 2XL.

Hlače HANNAH Brock Midnight Navy - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Moške hlače, Tek na smučeh
ZnamkaHannah
Velikost2XL

Hlače HANNAH Brock Midnight Navy - zgodovina cen in razpoložljivosti

Hlače HANNAH Brock Midnight Navy - drugi zanimivi izdelki

Hlače HANNAH Brock Midnight Navy - kako najti najboljšo ponudbo?