Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo  dvojno moč dobavo

Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo dvojno moč dobavo

Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo  dvojno moč dobavo

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 100,37 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo dvojno moč dobavo - opis izdelka

Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo dvojno moč dobavo Električni hladilnik z visokokakovostno izolacijo vas bo aktivno spremljal na potovanjih z avtomobilom, doma in na počitnicah. Ne glede na to, ali ste v naravi, kampirate ali bivate v apartmaju ob morju, boste imeli vedno pri roki hladno pijačo, zaloge hrane pa lepo ohlajene. Zaradi ergonomskega ročaja je hladilnik udoben za prenašanje in ga zlahka spravite v prtljažnik avtomobila. Kabel preprosto priključite v vtičnico avtomobilskega vžigalnika za cigarete ali v običajno 230-voltno vtičnico. Notranjost zabojčka se ohladi na temperaturo, ki je do 18 °C nižja od temperature okolice Opis izdelka dimenzije: 37,8 × 25,5 × 42 cm prostornina: 20 l teža: 3,6 kg dvojno napajanje: 12 V (avtomobilski vžigalnik) in 230 V (običajna vtičnica) material: polipropilen izolacija: polistirenska pena visoke gostote 18 °C nižja od temperature okolja ergonomski ročaj napajalni kabli so vključeni v izdelek preprosta, praktična zasnova energijski razred F . Kampiranje » Hladilne torbe in škatle » Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo dvojno moč dobavo

Izdelek Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo dvojno moč dobavo najdete med izdelki v skupini Hladilne škatle, je v ponudbi blagovne znamke Gio Style v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo dvojno moč dobavo - parametri izdelka

Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo dvojno moč dobavo - zgodovina cen in razpoložljivosti

Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo dvojno moč dobavo - drugi zanimivi izdelki

Hlajenje električni škatla Gio Style Obzorje s spletno stranjo dvojno moč dobavo - kako najti najboljšo ponudbo?