Elektroškatla Gio Style Brio 30

Elektroškatla Gio Style Brio 30

Elektroškatla Gio Style Brio 30

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 104,09 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Elektroškatla Gio Style Brio 30 - opis izdelka

Elektroškatla Gio Style Brio 30 Električni hladilnik z visokokakovostno izolacijo vas bo aktivno spremljal na vaših avtomobilskih potovanjih. Ne glede na to, ali ste v naravi, kampirate ali se odpravljate na izlet, boste imeli vedno pri roki hladno pijačo in lepo shranjene zaloge hrane. Zaradi ergonomskega ročaja je hladilnik udoben za prenašanje in ga zlahka spravite v prtljažnik avtomobila. Z enim kablom škatlo preprosto priključite v vtičnico za vžigalnik cigaret v avtomobilu. Notranjost škatle se ohladi na temperaturo do 18 °C pod temperaturo okolja. Opis izdelka dimenzije: 40 × 29,5 × 52,5 cm prostornina: 29 l teža: 4,1 kg 12 V napajanje (avtomobilski vžigalnik) material: polipropilen izolacija: polistirenska pena visoke gostote 18 °C nižja od temperature okolja ergonomski ročaj napajalni kabel je vključen v izdelek preprosta, praktična zasnova   Kampiranje » Hladilne torbe in škatle » Elektroškatla Gio Style Brio 30

Izdelek Elektroškatla Gio Style Brio 30 spada v skupino izdelkov Hladilne škatle, je v ponudbi blagovne znamke Gio Style v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Elektroškatla Gio Style Brio 30 - parametri izdelka

Elektroškatla Gio Style Brio 30 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Elektroškatla Gio Style Brio 30 - drugi zanimivi izdelki

Elektroškatla Gio Style Brio 30 - kako najti najboljšo ponudbo?