kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre

kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre

kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 41,28 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre - opis izdelka

kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre Spakirali boste vse potrebne in dragocene stvari, ki jih boste potrebovali med svojim potovanjem. Športni nahrbtnik Spokey DEW je bil zasnovan predvsem za kolesarje, odličen pa je tudi za tek, pohodništvo ali enodnevne izlete. Oblika nahrbtnika vam omogoča ohranjanje aerodinamične silhuete, kar je izredno pomembno pri kolesarjenju ali teku. Prsni in ledveni pas skupaj z nastavljivimi mrežnimi trakovi zagotavljata ne le zadostno prezračevanje, ampak tudi omogočata, da se nahrbtnik prilagodi višini in figuri uporabnika. Nahrbtnik DEW ima prostornino 15 litrov, kar je več kot dovolj za pakiranje potrebnih dodatkov. Za naše izdelke postavljamo zelo visoke zahteve, zato se za njihovo izdelavo potrudimo, da za njihovo izdelavo uporabimo najkakovostnejše materiale. Športni nahrbtnik DEW je izdelan po tehniki Rip-Stop (visoko trdna tkanina), ki je zelo odporna na trganje in uničenje materiala. Zaradi tega je nahrbtnik Spokey DEW obstojen in hkrati lahek. Majhen sprednji žep olajša dostop do najbolj potrebnih stvari. Na voljo sta tudi dva velika in prostorna glavna žepa, ki ju je mogoče ločiti s snemljivo fiksno osrednjo particijo. Nahrbtnik je pripravljen za uporabo vrečke za pitje - vsebuje obešalnik, luknje in pritrditev na naramnicah. V model Dew lahko preprosto postavite 1,5 l vrečko za pitje Spokey Oasis. material: poliester rip-stop prostornina: 15 l velikost: 44 x 24 x 12 cm ojačan hrbtni sistem za hitro odvajanje vlage oblazinjeno z dihajočo mrežico nastavljivi trakovi ledveni in prsni pas odsevni elementi reševalna piščalka 2 velika žepa 1 varnostni žep Potovalni nahrbtniki » Majhni nahrbtniki (do 30l) » kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre

Izdelek kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre spada v skupino izdelkov Nahrbtniki za tek, pripada znamki Spokey.

kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaNahrbtniki, kolesarjenje, Nahrbtniki za tek
ZnamkaSpokey

kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre - zgodovina cen in razpoložljivosti

kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre - drugi zanimivi izdelki

kolesarjenje in tek nahrbtnik Spokey DEW15 l oranžne in modre - kako najti najboljšo ponudbo?