Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid

Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid

Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 68,76 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid - opis izdelka

Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid Športni ženski kroj in merino volna, kaj več bi si lahko želeli za svoj na poti do ravnovesja telesa in duše. Kos, ki ga preprosto morate imeti. Kdo lahko potrdi funkcionalnost in slog izdelkov Kari Traa? Reprezentantka Češke republike v snowboardkrosu in ambasadorka znamke Kari Traa , ženska v gibanju - Eva Samková.Ohlapen kroj in športne linije elegantno ponazarjajo obrise ženskega telesa. Ta majica je dobesedno ustvarjena za pustolovščine na prostem. Ploski šivi odpravljajo drgnjenje kože, 4-smerno raztegljiv material sledi gibanju vašega telesa in ko jo enkrat oblečete, je ne boste želeli sleči. Mehka in izjemno zračna volna Merino, pridobljena na etičen način, zagotavlja vse vse popolne lastnosti volne - odpornost na neprijetne vonjave, hipoalergenost lastnosti - zagotovljena toplota in mirna vest. Certifikat OEKO-TEX® 100 pomeni, da nobena od tkanin ne škoduje zdravju ljudi. Naravni material za odvajanje vlage Trpežen, štirismerno raztegljiv material Mehak na otip Laskave linije kroja Ravni šivi za gladko površino Strateške mrežne plošče Vezen logotip Favorit za 4 sezone in najbolje prodajani Material: Glavna sestavina: : 100 % merino volnaNaša merino volna ima certifikat IWTO, ki zagotavlja sledljivost virov in pošteno ravnanje z živalmi. Kroj: ohlapen kroj, okrogel izrez Kari Traa Ni le prvakinja v smučanju prostega sloga s tremi olimpijskimi medaljami, temveč tudi ustvarjalka uspešne športne blagovne znamke.Športna oblačila, zasnovana tako, da se natančno prilegajo ženskim oblinam, hkrati pa izpolnjujejo zahteve aktivnega in športnega načina življenja. Večina izdelkov Kari Traa je namenjena najstnikom. Zaradi volne Merino je spodnje perilo toplo, hkrati pa tanko in udobno. Kari Traa izdeluje tudi klobuke in rokavice. Če iščete ženske jakne in hlače z edinstvenimi vzorci, ste prav tako prišli na pravo mesto. Suknjiči in hlače so edinstveni ne le po svoji zasnovi, temveč tudi po tem, da so ukrojeni po meri žensk in se odlično prilegajo. Najdete lahko tudi športne vetrovke, jopice, nedrčke za nogavice in številne dodatke. Idealno za aerobiko, zumbo, spinning ali samo za tek.Popolnoma edinstveni so nedrčki Kari Traa. Nedrčki so zasnovani tako, da zagotavljajo maksimalno udobje med športom. Ramena so ojačana, celoten modrček je brez kosti, izdelan iz hitro sušeče se tkanine in ima popoln sistem zapenjanja. Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji dveh tkanin in raztezanja v različnih smereh preprečuje neprijetno zibanje prsi ter s tem preveliko obremenitev in obremenitev. Še nikoli niste doživeli takšnega udobja pri športu in možnosti, da v vsaki dejavnosti uživate v polni meri s katerim koli modrčkom. Termo oblačila » Majice s kratkimi rokavi » Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid

Izdelek Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Kari Traa, je izdelan v velikosti XS.

Ta izdelek je v kategoriji Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Kari Traa, velikost je XS.

Izdelek Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid najdete med izdelki v skupini Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Kari Traa, velikost je XS.

Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
KategorijaMajica, Rokavi, Ženske majice, Merino majice, Majice s kratkimi rokavi, Ženske športne majice
ZnamkaKari Traa
VelikostXS

Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid - zgodovina cen in razpoložljivosti

Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid - drugi zanimivi izdelki

Majica Kari Traa Lam Loose Tee 623020 Tvid - kako najti najboljšo ponudbo?