Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid

Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid

Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 78,06 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid - opis izdelka

Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid Usposabljanje je zabavno. Jakna za prosti čas Kari Traa Sanne LS is ženske prilagodljiva izolacijska jakna s kratko zadrgo, igrivim dizajnom iz barvitih panelov za dan, poln zabave, in vadbo.Kul dizajn, ohlapno prileganje in visok ovratnik za vaše udobje in svobodo gibanja. Spodnji rob in našitki na rokavih zanesljivo ohranjajo jakno na mestu in preprečujejo dostop hladnega zraka. Kratek sprednja zadrga omogoča uhajanje odvečne toplote. Zavihek na koncu sprednje zadrge ščiti področje brade Kratka sprednja zadrga Ročni žepi Spodnji rob z vrvico Ročni žepi Rokavi so zaključeni z manšetami KT tiskanje Kontrastne podrobnosti Glavni material: glavni material: 88 % poliester, 12 % elastan. Podloga: 92 % poliester, 8 % elastan Kari Traa ni le prvakinja v smučanju prostega sloga s tremi olimpijskimi medaljami, ampak tudi ustvarjalka uspešnega športnega znamke.Športna oblačila, zasnovana tako, da se natančno prilegajo ženskemu telesu oblike, hkrati pa izpolnjujejo zahteve aktivnih in športnih žensk življenjskega sloga. Večina izdelkov Kari Traa je zasnovana tako, da jih je mogoče za nošenje s strani najstnikov. Zaradi volne Merino je spodnje perilo toplo in tanko hkrati ter udobno. Kari Traa izdeluje tudi klobuke in rokavice. Če iščete ženske jakne in hlače z edinstvenimi vzorci, potem ste prav tako prišli na pravo mesto. Jakne in hlače so edinstvene ne le po svoji zasnovi, temveč tudi po tem, da so prilagojene ženskam in se odlično prilegajo. Najdete lahko tudi športne vetrovke, jopice, nogavice, nedrčke in številne dodatke. Idealno za vadbo aerobike, zumbe, spinninga ali samo za tečete. Hoodiji in puloverji » Hoodis » Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid

Izdelek Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Kari Traa, je izdelan v velikosti XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kari Traa, je izdelan v velikosti XS, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Jakne, Jakna, Ženske majice, Ženske jakne
ZnamkaKari Traa
VelikostXS
E-trgovinaGamisport.si

Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid - drugi zanimivi izdelki

Ženska majica Kari Traa Sanne Ls 622933 Tvid - kako najti najboljšo ponudbo?