Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva

Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva

Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 47,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva - opis izdelka

Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva Moška volnena dvobarvna majica OTO s kratkimi rokavi in enoslojno pletenino. 160 g majica je izdelana iz najboljše avstralske merino volne. Ne smrdi, tudi če ga nosite dlje časa. Primeren je za vse športne dejavnosti in običajno nošenje. Občutek suhosti tudi pri najzahtevnejših dejavnostih. Visoko udobje zaradi odličnega odvajanja vlage. Ploski barvni šivi in popolno pletenje zagotavljajo idealno mobilnost. Je lahka, zračna in funkcionalna. Raglanski rokav. MATERIAL: 100 % MERINO volna, 160 g Material 160 g Merino volne Odločnost moških Spomladanske / poletne sezone Vrste rubina Siva barva Majice in srajce » Majice » Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva

Ta izdelek najdete v skupini Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Lasting, velikost je 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Izdelek Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva spada v skupino izdelkov Moške majice s kratkimi rokavi, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, velikost je 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice s kratkimi rokavi, Moške majice s kratkimi rokavi
ZnamkaLasting
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva - zgodovina cen in razpoložljivosti

Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva - drugi zanimivi izdelki

Majica s kratkimi rokavi Lasting OTO 8936 siva - kako najti najboljšo ponudbo?