Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška

Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška

Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 54,30 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška - opis izdelka

Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška Moška volnena majica SALMON s kratkimi rokavi, enoslojno pletenino in ravnimi šivi. Primerna je kot prvi sloj poleti ali pozimi za pohodništvo ali prosti čas. Majica je izdelana iz najboljše avstralske merino volne, ki zagotavlja suho kožo ter odlično toplotno izolacijo in odvajanje vlage. Ploščati šivi in raglanski rokav. Sestava: sestava: 100% merino volna, 16mc, 160g / m2 Material 160 g Merino volne Odločnost moških Spomladanske / poletne sezone Vrste rubina Modra barva Majice in srajce » Majice » Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška

Ta izdelek najdete v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 3XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Izdelek Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška spada v skupino izdelkov Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Lasting, velikost je 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Moške majice s kratkimi rokavi, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, velikost je 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Srajce, Merino majice, Majice s kratkimi rokavi, Moške majice s kratkimi rokavi, Moške srajce, Srajce s kratkimi rokavi
ZnamkaLasting
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška - zgodovina cen in razpoložljivosti

Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška - drugi zanimivi izdelki

Merino srajca Lasting SALMON 5656 modra moška - kako najti najboljšo ponudbo?