moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna

moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna

moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 75,87 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna - opis izdelka

moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna Moška majica s kratkimi rokavi ELIOT 160g z ovratnikom in kovinske palčke iz 100% avstralske Merino volne. Zahvaljujoč najfinijim vlaknima se ne dotikajo in ne opraskajo niti najbolj občutljivih vrst kože. Ne diši, tudi če ga nosite dolgo časa. Merino volna kot naravni material je zelo antibakterijska. Majica je primerna za prosti čas in pohodništvo. Srajca je zelo lahka in zračna. Primerno za toplejše vreme. Sestava: 100% merino volna, 16mc, 160g / m2 Material 160g Merino volna Moški odločnost Pomlad / poletne sezone Vrsta polo Barva Modra Majice in srajce » Polo majica (ovratnik) » moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna

Izdelek moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna najdete med izdelki v skupini Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Lasting, velikost je 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moške majice s kratkimi rokavi, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, velikost je 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna spada v skupino izdelkov Polo majice, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, v velikosti 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice s kratkimi rokavi, Moške majice s kratkimi rokavi, Polo majice, Moške polo majice
ZnamkaLasting
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna - drugi zanimivi izdelki

moški volna polokošile Lasting ELIOT 5656 blue volna - kako najti najboljšo ponudbo?