Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena

Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena

Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 70,66 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena - opis izdelka

Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena Majhna dvodelna majica s kratkimi rokavi MARIO z dolgimi rokavi, enostopenjsko pleteno. 160g majica je narejena iz najboljše avstralske Merino volne. Ne diši, tudi če ga nosite dolgo časa. Primeren je za vse športne aktivnosti in navadne nošnje. Občutek suhega celo v najzahtevnejši dejavnosti. Visoko udobje zahvaljujoč odlični odstranitvi vlage. Ploščati barvni šivi in ​​odlično pletenje zagotavljajo idealno mobilnost. Je lahka, dihalna in funkciShelna. Raglan rokav. MATERIAL: 100% MERINO volna, 160 g Material 160g Merino volna Moški odločnost Pomlad / poletne sezone Vrsta dl Barva zelena Majice in srajce » Majice » Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena

Izdelek Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena najdete med izdelki v skupini Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 3XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Izdelek Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena spada v skupino izdelkov Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Lasting, velikost je 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice, Majice s kratkimi rokavi
ZnamkaLasting
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena - drugi zanimivi izdelki

Merino majica Lasting MARIO 6080 zelena - kako najti najboljšo ponudbo?