moški merino majica Lasting Alan zelena

moški merino majica Lasting Alan zelena

moški merino majica Lasting Alan zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 69,17 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški merino majica Lasting Alan zelena - opis izdelka

moški merino majica Lasting Alan zelena Moška volnena majica Alan z dolgimi rokavi, 160g je izdelana iz najkakovostnejše avstralske volne Merino. Keen diši niti pri daljšem nošenju. Primeren je za vse športne aktivnosti in vsakodnevno oblačilo. Občutek suhega tudi med najzahtevnejšimi aktivnostmi. Visoko udobje zaradi odličnega odvajanja vlage. Ravni šivi in popolna obdelava pletenin zagotavljajo idealno mobilnost. Primerno kot temeljni premaz pozimi ali v vsakdanji obleki. Je lahek, zračen in funkciShelen. MATERIAL: 100% MERINO VOLNA, 160 g Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » moški merino majica Lasting Alan zelena

Izdelek moški merino majica Lasting Alan zelena spada v skupino izdelkov Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

moški merino majica Lasting Alan zelena - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
FunkcionalnoJa
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice
ZnamkaLasting
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

moški merino majica Lasting Alan zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški merino majica Lasting Alan zelena - drugi zanimivi izdelki

moški merino majica Lasting Alan zelena - kako najti najboljšo ponudbo?