Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra

Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra

Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 63,22 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra - opis izdelka

Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra Moška majica z dolgimi rokavi WAZOL iz dvoplastne pletenine s 100-odstotno merino volno 18 mikronov znotraj in poliester-poliamidom zunaj. Primeren kot prvi ali drugi sloj. Merino volna v neposrednem stiku s kožo vas bo grela in zagotavljala optimalno klimo v vseh razmerah. Poliester s poliamidno prejo zagotavlja hitro odvajanje znoja in povečuje vzdržljivost izdelkov. Funkcionalna pletenina, ki ohranja prednosti merino volne. MATERIAL: 55 % merino volna 18MC, 23 % poliester, 22 % poliamid Hoodiji in puloverji » Hoodis » Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra

Izdelek Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra spada v skupino izdelkov Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 3XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice
ZnamkaLasting
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra - drugi zanimivi izdelki

Moški merino majica Lasting WAZOL-3159 modra - kako najti najboljšo ponudbo?