Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna

Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna

Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 63,06 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna - opis izdelka

Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna Dirilo je moška dihajoča moška jopa s kapuco iz izoliranega materiala POWERtherm , ki je na notranji strani česan. Sprednji del je izoliran PrimaLoft® Silver 40g. Mikina ima anatomsko oblikovane rokave, odsevne elemente, rob pa je mogoče zategniti z elastičnim trakom. Primeren je za za skialp in druge dejavnosti na prostem. Nosite ga lahko kot zgornjo vžigalico ali kot drugi izolacijski sloj. odsevni elementi prenos spodnjega roba dolga glavna zadrga dvojna manšeta na rokavu dva žepa na zadnji strani stranske plošče iz prožnega materiala izoliran z materialom iz flisa Letni časi: pomlad, jesen, zima Šport: tek na smučeh, na prostem Hoodiji in puloverji » Hoodis » Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna

Izdelek Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna najdete med izdelki v skupini Jopa s kapuco, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, v velikosti 3XL.

Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Jopa s kapuco
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna - drugi zanimivi izdelki

Moška majica Silvini Dirilo MJ1310 oranžna - kako najti najboljšo ponudbo?