Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna

Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna

Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 55,79 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna - opis izdelka

Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna Moška volnena srajca CALVIN, enoplastna pletenina. 160 g majica je izdelana iz avstralske merino volne najvišje kakovosti. Ne smrdi, tudi če ga nosite dlje časa. Primerna je za vse športne dejavnosti in vsakodnevno nošenje. Počutite se suhe tudi med najbolj naporno dejavnostjo. Visoko udobje zaradi odličnega odvajanja vlage. Ravni šivi in popolna obdelava pletenine zagotavljajo idealno gibljivost. Je lahka, zračna in funkcionalna. Raglanski rokav. MATERIAL 100 % MERINO VOLNA, 160 g   Majice in srajce » Majice » Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna

Izdelek Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna najdete med izdelki v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moške srajce, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostXL
KategorijaMajica, Srajce, Merino majice, Moške srajce
ZnamkaLasting
VelikostXL
E-trgovinaGamisport.si

Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna - drugi zanimivi izdelki

Moška merino srajca Lasting CALVIN-2151 oranžna - kako najti najboljšo ponudbo?