Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A

Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A

Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 78,06 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A - opis izdelka

Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A VOLNENA TEKAŠKA MAJICA IZ NORVEŠKE ZA AKTIVNE MOŠKE DEVOLD RUNNING Tečeš? Drsate? Ali hodite v telovadnico? Vodite skupinsko vadbo? Zato potrebujete to majico. Ko ga enkrat preizkusite, ne boste več igrali nobenega drugega športa! Udobna, mehka, izjemno lahka in odlično prilegajoča se majica spada v linijo Devold ® Running. Zanj so značilna oblačila za treninge in vse dejavnosti, pri katerih porabite veliko energije in znoja. Kombinacija mehke volne Merino in materiala Tencel® je ustvarila naravni material, ki diha in odvaja vlago stran od telesa. Tencel je biološko razgradljiv material, izdelan iz lesne celuloze z uporabo nanotehnologije, ki je 40 % mehkejši od svile, 40 % hladnejši od lanu in absorbira 50 % več vlage kot sintetični materiali. NAJBOLJŠA NARAVNA KAKOVOST IZ NORVEŠKE ZA MOŠKE dolgi rokavi raglan podaljšani hrbet - preprečuje prehlade ploščati šivi - preprečujejo obrabo kože prezračevalna mrežasta pletenina - strateško razporejena na najbolj prepotenem delu telesa Odsevni detajli - trak pod vratnim robom, logotip Devold spredaj na ravnem šivu na rokavu, logotip Devold na hrbtni strani pod ravnim šivom, ki ločuje mrežasto pletenino od klasične Kakovost in zanesljivost so za vas že preverili svetovni odpravarji in raziskovalci, športniki, delavci v planinskih kočah in različne organizacije, kot so. Gorska služba. Volna zagotavlja naravno visoko zaščito pred škodljivimi UV-žarki. Devold ne smrdi, tudi če se v njem večkrat znojite, saj volna preprečuje razmnoževanje bakterij. Termo perilo aktivno uravnava vaše toplotno počutje - pozimi greje, v vročini hladi. Zaradi posebne obdelave je spodnje perilo iz merina Devold lažje in udobnejše za nošenje kot drugi materiali na spletnem mestu Devold vas lahko oblečejo za vse dejavnosti in v vseh razmerah. idealna majica za naslednji dogodek s plastenjem 69 % naravne volne merino - ohranja toploto tudi, ko je mokra Vsi bodo cenili enostavno vzdrževanje brez potrebe po likanju in možnost pranja srajce v pralnem stroju in sušenja v sušilnem stroju. PARAMETRI 69 % merino volna, 29 % tencel, 2 % poliamid Teža: 130 g/m2 Vlakna: 17,5 mikronov CERTIFIKATI Blagovna znamka Devold izpolnjuje stroga merila mednarodnega sistema za testiranje in certificiranje tekstila - Oeko Tex Standard 100. To pomeni, da so vsi izdelki izdelani le iz zdravju varnih materialov. Logotip Woolmark- le z volnenim perilom s to blagovno znamko ste lahko prepričani, da je v vaših rokah prava kakovost! Da lahko oblačilo nosi logotip Woolmark, mora vsebovati le najboljšo čisto volno, ki izpolnjuje stroga merila kakovosti. Računajte, da vas majica Devold® Running T-shirt ne bo pustila na cedilu pri vaših športnih prizadevanjih. Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A

Ta izdelek je v kategoriji Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Devold, velikost je 2XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A najdete med izdelki v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Devold, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moške srajce, proizvaja ga blagovna znamka Devold, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Srajce, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice, Moške srajce
ZnamkaDevold
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A - drugi zanimivi izdelki

Moška merino srajca Devold Running GO-293-220-B-440A - kako najti najboljšo ponudbo?