Moška termo majica Lasting WABEL 9090

Moška termo majica Lasting WABEL 9090

Moška termo majica Lasting WABEL 9090

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 40,17 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška termo majica Lasting WABEL 9090 - opis izdelka

Moška termo majica Lasting WABEL 9090 WABEL moško brezšivno volneno luksuzno spodnje perilo, ki vam bo takoj všeč. Zanesljivo odvaja znoj s kože, naravni 16-mikronski merino pa zagotavlja popolno toplotno udobje. Zelo elastičen material omogoča enostavno oblačenje. Dobro oblečena volnena preja, ki se ne opraska in zlahka ovije vaše telo. Zaradi edinstvene izdelave se popolnoma prilega vsakemu liku. Material: mATERIAL: 70 % MERINO VOLNA, 30 % POLIAMID/NAJLON Termo oblačila » Majice s kratkimi rokavi » Moška termo majica Lasting WABEL 9090

Ta izdelek je v kategoriji Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Lasting, velikost je 2XS, XS v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Izdelek Moška termo majica Lasting WABEL 9090 najdete med izdelki v skupini Moške majice s kratkimi rokavi, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, velikost je 2XS, XS, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Spodnje perilo, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moška termo majica Lasting WABEL 9090 - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostM / L
VelikostS / M
VelikostXL / XXL
VelikostXS / S
VelikostXXL / XXXL
VelikostXXS / XS
KategorijaMajica, Rokavi, Majice s kratkimi rokavi, Moške majice s kratkimi rokavi, Spodnje perilo, Spodnje perilo -, Moško spodnje perilo, Termo perilo, Moške spodnje majice, Luksuzno perilo
ZnamkaLasting
Velikost2XS, XS
E-trgovinaGamisport.si

Moška termo majica Lasting WABEL 9090 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška termo majica Lasting WABEL 9090 - drugi zanimivi izdelki

Moška termo majica Lasting WABEL 9090 - kako najti najboljšo ponudbo?