funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna

funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna

funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 39,42 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna - opis izdelka

funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna FunkciShelno brezšivno funkciShelno spodnje perilo, ki vas nikoli ne bo izdalo. Zaradi kompresije bo vaša uspešnost boljša. Polipropilenski mikrovlaken z antibakterijskim neustreznim zdravljenjem zanesljivo steni odejo od kože do površine ali v druge plasti oblačil. 3D vesoljski sistem zagotavlja potrebno toplotno ugodje. Zaradi svoje edinstvene oblike se popolnoma prilega vsakemu karakterju. MATERIAL: 60% POLIAMID, 35% POLIPROPILEN, 5% ELASTAN Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna

Ta izdelek je v kategoriji Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XS, XS, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna najdete med izdelki v skupini Spodnje perilo, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Spodnje perilo -, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
VelikostXS / S
VelikostXXL / XXXL
VelikostXXS / XS
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi, Spodnje perilo, Spodnje perilo -
ZnamkaLasting
Velikost2XS, XS
E-trgovinaGamisport.si

funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna - drugi zanimivi izdelki

funkciShelna majica Lasting STEM 9050 črna - kako najti najboljšo ponudbo?