Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna

Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna

Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 29,01 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna - opis izdelka

Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna Brezšivno kompresijsko funkcionalno spodnje perilo SITA, ki vas ne bo nikoli izdalo. Zaradi stiskanja bo vaša zmogljivost boljša. Polipropilenska mikrovlakna z antibakterijskim, neodbojnim zaključkom zanesljivo odvajajo znoj s kože na površino ali v druge plasti oblačil. Sistem 3D space zagotavlja potrebno toplotno udobje. Zaradi edinstvene izdelave se popolnoma prilega vsakemu liku. MATERIAL: 55 % POLIAMID, 40 % POLIPROPILEN, 5 % ELASTAN 1. zaščita pred potenjem Povečana tvorba znoja sredi med prsmi prenaša aktivno plast iz kože ven ali v druge plasti. Nenadomestljivi antibakterijski srebrovi ioni v mikrovlaknih zmanjšujejo neprijeten vonj po športnih aktivnostih 2. zaščita pred potenjem Povečana tvorba znoja v pazduhi prenaša iz kože aktivni plastični sloj 3D. Zaradi neokrnjenega antibakterijskega učinka srebrovih ionov v mikrovlaknih se zmanjša neprijeten vonj aktivnega športa. 3. Podpora za enostavno upogibanje Pleteno za lažje upogibanje roke pri športu 4. Kompresijska podpora za trebušne mišice in boke Trebuh in boki imajo podporno kompresijsko funkcijo zaradi prepletenega elastana in usmerjenih anatomsko oblikovanih predelov 5. mehanska zaščita oblikovan laminiran del, kjer je celoten predel podlakti in zapestja zaščiten pred udarci 6. ojačana zaščita ramen pred fizičnimi obremenitvami Oblikovana laminirana pletenina v kombinaciji z brezšivno tehnologijo ustvarja izrazito zaščitno območje na celotnem ramenskem področju, ki ščiti celotno široko deltoidno mišico. 7. Povečana toplotna zaščita povečana količina zračnih kanalov, ki jih v ledvičnem delu ustvarja ojačitev iz polipropilenskih mikrovlaken, spodbuja akumulacijo lastne toplote 8. ojačitev proti fizičnim obremenitvam Večplastna pletenina, oblikovana za zaščito komolca. 9. Manj šivov majica je izdelana z brezšivno tehnologijo - minimalno število šivov. Potrebni šivi so le ploščati, zato se ne pritiskajo in so le na rokavih. Material 260g Moremless Odločitev žensk Jesenski/zimski letni časi Vrsta dl Črne barve Majice in srajce » Majice » Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna

Ta izdelek je v kategoriji Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Lasting, velikost je 2XS, XS v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Izdelek Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna najdete med izdelki v skupini Spodnje perilo, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Spodnje perilo -, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
VelikostXXS / XS
KategorijaMajica, Rokavi, Majice s kratkimi rokavi, Spodnje perilo, Spodnje perilo -, Funkcionalno spodnje perilo
ZnamkaLasting
Velikost2XS, XS
E-trgovinaGamisport.si

Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna - drugi zanimivi izdelki

Majica s kratkimi rokavi Lasting SITA 9060 črna - kako najti najboljšo ponudbo?