Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ

Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ

Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 26,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ - opis izdelka

Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ Zelo topla termalna majica za zimsko vreme. Zelo udobna spodnja plast NORDBLANC TEPID ustvarja idealne pogoje za vse zimske dejavnosti. Naša uspešnica že več kot 15 let. Klasika, ki jo je preverilo več sto tisoč zadovoljnih strank. Funkcionalna, topla termo majica je izdelana iz hitro sušečega materiala DRYFOR®, zaradi česar vam ni treba skrbeti za potenje. Posebej pletena kvadratna struktura zagotavlja maksimalno funkcionalnost in udobje. Ne glede na to, ali ste na sprehodu, teku na smučeh v jutranjem mrazu ali hladnem večernem smučanju, vas bo dvoslojni material zanesljivo grel. Zaradi toplotnoizolacijskih lastnosti materiala vam bo toplo. Kvadratna tekstura na notranji strani odvaja vlago v zgornjo plast materiala in jo prenaša na druge plasti za izhlapevanje. Koža ostane suha, hladen znoj pa ne hladi telesa. To znatno poveča fizično udobje, vzdržljivost in toplotno regulacijo. Majica ne omejuje gibanja in zaradi ravnih šivov odpravlja neprijetno trenje ob kožo. HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Termo oblačila » Majice s kratkimi rokavi » Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ

Ta izdelek najdete v skupini Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Nordblanc, velikost je 3XL.

Izdelek Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ spada v skupino izdelkov Moške majice s kratkimi rokavi, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, velikost je 3XL.

Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Rokavi, Majice s kratkimi rokavi, Moške majice s kratkimi rokavi
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ - drugi zanimivi izdelki

Moška termo majica Nordblanc Mlačno NBBMD7085_BPZ - kako najti najboljšo ponudbo?