Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF

Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF

Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 23,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF - opis izdelka

Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF Funkcionalna osnovna plast, termalna majica NORDBLANC WHET. Izdelana je iz kombinacije več vrst finih vlaken in zagotavlja idealno udobje za dejavnosti v hladnejšem vremenu. Funkcionalna termalna majica iz mehkega in lahkega materiala DRYFOR®, kot nalašč za številne športne aktivnosti v hladnem vremenu. Super mehka notranja stran, prijazna do kože, blaži neprijetne telesne vonjave. Glavna funkcija je seveda odvajanje vlage s kože, pri čemer prefinjen izbor vlaken odlično sodeluje, da koža ostane suha in hladen znoj ostane na telesu. To znatno poveča fizično udobje, vzdržljivost in toplotno regulacijo. Ergonomično oblikovan za največje udobje, ne omejuje gibanja in zaradi ravnih šivov odpravlja neprijetno trenje ob kožo. Majica je primerna kot osnovni sloj za vse dejavnosti skozi vse leto, pozimi pa je bolje imeti našo še debelejšo zimsko termo majico. Uporabite lahko tudi dve termalni majici hkrati, da povečate toplotno izolacijo. HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Termo oblačila » Majice s kratkimi rokavi » Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF

Ta izdelek je v kategoriji Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Nordblanc, velikost je 2XL.

Izdelek Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF najdete med izdelki v skupini Moške majice s kratkimi rokavi, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, velikost je 2XL.

Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Rokavi, Majice s kratkimi rokavi, Moške majice s kratkimi rokavi
ZnamkaNordblanc
Velikost2XL

Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF - drugi zanimivi izdelki

Moška termo majica Nordblanc Whet NBBMM7081_MOF - kako najti najboljšo ponudbo?