Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne

Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne

Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 96,32 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne - opis izdelka

Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne Moške hlače SORACTE so namenjene predvsem aktivnim smučarjem, predvsem za smučarje in tekače na smučeh, lahko pa jih nosite tudi za drsanje ali tek v hladnih vetrovnih razmerah. Material za hlače je krojen iz dveh različnih materialov za idealne lastnosti. Sprednja stran je tanka štirismerno raztegljiv softshell Superlite z zmogljivo membrano 10000/10000, ki je odporna proti vetru in razmeroma nepremočljiva, zadnja stran pa je mehek material z največjo zračnostjo, ki pomaga pri termoregulaciji poleg lažjega gibanja ob ohranjanju udobja pri nošenju. Softshell je sestavljen iz 88 % poliamida in 12 % elastana in je sama po sebi prožna, kar poenostavlja je tudi predhodno upognjen in razdeljen na dva dela, kar omogoča lažje upogibanje v kolenih na dva dela. Hrbtni material je zaradi 76-odstotne sestave še bolj prilagodljiv poliamida in 24 % elastana. Da se hlače ne premikajo po telesu, SORACTE imajo elastičen pas in so lepljene na zadnji strani pasu dva trakova silikona. Hlače imajo na zunanji strani zadrgo, ki se razteza od skoraj do kolena. Ko so hlače odprte, se razširijo za približno 7 % cm in hlače je mogoče obleči čez škornje skilalp. Navzven stegen so 30 cm dolge zadrge, namenjene izboljšanju prezračevanja pri višjih temperaturah zimskih temperaturah ali pri aktivnem gibanju. Vstop, ko so vrata odprta ko je prezračevanje odprto, je v notranjosti všita mreža. odsevni elementi zadrga na spodnjem delu hlač prilagajanje širine s trakovi v pasu protizdrsni silikonski trak prezračevanje dva stranska žepa z zadrgo guma v pasu material, odporen na obrabo, na notranji strani nog Letni časi: pomlad, jesen, zima Namen: tek na smučeh Material: POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, ki učinkovito odvaja znoj in zagotavlja toplotno izolacijo softshell W-proof light - večplasten lahek material z vodoodbojno in zračno membrano Membrana: 10 000 mm / 10 000 g/m2 Barva : črna Velikosti: S - XXL Hlače » Športne hlače » Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne

Izdelek Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne spada v skupino izdelkov Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne - parametri izdelka

Velikost4XL
Velikost5XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaHlače, Moške hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne - drugi zanimivi izdelki

Moške smučarske alpske hlače Silvini Soracte MP1144 olivno-črne - kako najti najboljšo ponudbo?