ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak

ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak

ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 96,32 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak - opis izdelka

ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak Ženske smučarske hlače SORACTE so v prvi vrsti namenjene aktivnim smučarjem, predvsem smučarskim alpinistom in smučarskim tekačem, možno jih je vzeti tudi na drsalkah ali na smučeh v hladnem vetru. Material hlač je za idealne lastnosti narezan iz dveh različnih materialov. Spredaj je tanka štirismerna elastična mehka lupina Superlite z membrano s parametri 10000/10000, ki ne piha in je razmeroma nepremočljiva, zadaj pa je maksimalno zračen mehak material, ki poleg termoregulacije olajša gibanje in hkrati ohranja udobje nošenja. Softshell je sestavljen iz 88% poliamida in 12% elastana in je že sam po sebi prilagodljiv, vendar je za poenostavitev upogibanja v kolenih tudi predhodno upognjen in razdeljen na dva dela. Material hrbta je zaradi sestave 76% poliamida in 24% elastana še bolj prilagodljiv. Da se hlače ne bi premikale po telesu, ima SORACTE vrvico v pasu, na zadnji del vrvice pa sta prilepljena dva trakova silikShe. Hlače imajo na zunanji strani zadrgo, ki se razteza od spodaj do skoraj kolena. Ko se odpre, se hlače razširijo za cca. 7 cm in možno je obleči hlače čez čevlje skilalp. Na zunanji strani stegen so 30 cm dolge zadrge, namenjene povečanemu prezračevanju pri višjih zimskih temperaturah ali zelo aktivnemu gibanju. Da sneg ne pade v notranjost, ko je prezračevanje odprto, je notri prišita mreža. Specifikacije odsevni elementi zadrgo v spodnjem robu hlač zaostrovanje potnega lista protizdrsni silikonski trak prezračevanje dva stranska žepa na zadrgo guma v pasu material, odporen proti obrabi na notranji strani hlač Material YKK - zadrge s preverjeno kakovostjo, vrhunska japonska tehnologija, jamstvo zanesljivosti POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit za odvajanje znoja in toplotno izolacijo softshell W-proof svetloba - lahek lahek material z vodoodbojno in zračno membrano membrana: 10.000 mm / 10.000 g / m2-membrana 10.000 mm / 10.000 g / m2 SezShe jesenska zima Šport tek na smučeh Hlače » Športne hlače » ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak

Izdelek ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak spada v skupino izdelkov Ženske hlače, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 3XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak - parametri izdelka

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak - drugi zanimivi izdelki

ženske touring hlače Silvini Soracte WP1145 črni oblak - kako najti najboljšo ponudbo?