moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak

moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak

moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 42,23 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak - opis izdelka

moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak Izoliran in športen dres je izdelan iz gosto tkanega materiala, ki vas bo zaščitil pred blagim vetrom. H.I.S česana notranja stran, izolirana s flisom, učinkovito odvaja znoj, tvori toplotno izolacijo in je narejena iz zelo zračnega materiala (100% poliester). Dres ima anatomsko oblikovane rokave in podaljšan zadnji del z nedrsečim silikonskim trakom, ki zadostno pokriva zadnji del kolesa. Na zadnji strani so štirje žepi - klasičen trojni žep za večje dodatke in en manjši žep na zadrgo za stvari, ki jih res ne želite izgubiti. Žepi so popolnoma dostopni med kolesarjenjem. Odsevni elementi so nekaj Selfumevnega, kar povečuje varnost pri slabi vidljivosti. Tisk se natisne s sublimacijo v strukturo materiala, ki je nato mehansko in kemijsko stabilna. Specifikacije odsevni elementi protizdrsni silikonski trak dolga glavna zadrga 3 zadnji žepi sublimacijski tisk podaljšan hrbet anatomsko oblikovani rokavi Material YKK - zadrge s preverjeno kakovostjo, vrhunska japonska tehnologija, jamstvo zanesljivosti POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit za odvajanje znoja in toplotno izolacijo SezShe jesenska zima Šport ciklo Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak

Izdelek moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak spada v skupino izdelkov Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti 3XL.

moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak - parametri izdelka

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, kolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak - drugi zanimivi izdelki

moški kolesarjenje majica Silvini Grande MD1611 črni oblak - kako najti najboljšo ponudbo?