Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean

Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean

Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 59,46 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean - opis izdelka

Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean Carnio je moška kolesarska majica iz dihajočega in elastičnega materiala Light MESH. Perforacije na ramenih in rokavih zagotavljajo še večjo zračnost materiala. Majica ima nekoliko daljši kroj in daljši hrbtni del. Na desni strani je klasičen trojni žep, na desni strani pa še en žep z navpično zadrgo. Carnio ima glavno zadrgo YKK po vsej dolžini, ki je opremljena z zaščitno kapico za vrat, anatomsko oblikovanimi rokavi in notranjim nedrsečim robom. Seveda so na sprednji in zadnji strani majice zaščitni odsevni elementi. PARAMETRI zračnost tanek kroj lahkotnost prilagodljivost MATERIAL Zadrga YKK® Lahka mreža MESH TEHNIČNI OPIS žep z zadrgo na hrbtni strani 3 zadnji žepi Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean

Izdelek Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean spada v skupino izdelkov Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti 3XL.

Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean - parametri izdelka

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaMajica, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean - drugi zanimivi izdelki

Moški kolesarski dres Silvini Carnio MD2226 ocean - kako najti najboljšo ponudbo?