Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ

Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ

Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 23,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ - opis izdelka

Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ Hitro sušeča se spodnja plast NORDBLANC MINGY s tehnologijo DRYFOR je izdelana iz mehkega, zračnega materiala, ki ohranja telo suho ne le med športom.Funkcionalna osnovna plast iz lahkega in udobnega materiala s hitro sušečo obdelavo DRYFOR®, ki odlično odvaja telesno vlago skozi sam material. Kombinacija funkcionalnosti in elastičnega materiala za največjo svobodo gibanja znatno poveča udobje pri nošenju. Ploščati šivi odpravljajo neprijetno trenje kože. Primeren za blago in toplo vreme (nad približno 15 stopinj Celzija) ali za visoke obremenitve v hladnejšem vremenu. Prednosti: Hitro sušenje Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. Elastični Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Termo oblačila » Majice s kratkimi rokavi » Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ

Izdelek Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ spada v skupino izdelkov Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Nordblanc, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Moške majice s kratkimi rokavi, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, velikost je 3XL.

Izdelek Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ spada v skupino izdelkov Moške spodnje majice, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, velikost je 3XL.

Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaMajica, Rokavi, Majice s kratkimi rokavi, Moške majice s kratkimi rokavi, Moške spodnje majice
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ - drugi zanimivi izdelki

Moški lahki termo majica Nordblanc Mingy NBBMU7089_BPZ - kako najti najboljšo ponudbo?