moški majica PENTAGON® ACR kojot

moški majica PENTAGON® ACR kojot

moški majica PENTAGON® ACR kojot

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 20,62 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški majica PENTAGON® ACR kojot - opis izdelka

moški majica PENTAGON® ACR kojot Majica je izdelana iz visoko kakovostnega prstanastega bombaža, znanega tudi kot sultan bombaž. Obročkast bombaž je tkanina iz tesno prepletenih bombažnih vlaken. To daje tkanini kakovost, gladkost, visoko trpežnost in trdnost (podobno kot zviti kabli in vrvi). Bolj kot so posamezna vlakna zvita, tem močnejša in istočasno bolj fina vlakna in s tem tkanina. V primerjavi s klasičnimi bombažnimi majicami so bombažne majice lažje in trajnejše ter so mehkejše. T-shirt daje uporabniku vrhunsko kakovost, je prijazen na dotik in daje žameten občutek. Tkanina se hitro posuši, da se prepreči vonj. S kratkimi rokavi in klasičnim okroglim vratom je majica primerna za toplo do vročih dni. Na prsih ima majica grb z dolgim orožjem in taktično tradicijo PentagShe. Pentagon je prišit na levi rokav. Glavne prednosti moške bombažne majice Pentagon® ACR majica za toplo pomlad in vroče poletje lahka udobno za nošenje vpojnega materiala hitro sušenje proti vonju kratki rokavi okrogel izrez obročkast bombaž (bombažni sukani bombaž) teža 165 g / m2 Podrobnosti materiala 100% obročkast bombaž Termo oblačila » Majice s kratkimi rokavi » moški majica PENTAGON® ACR kojot

Izdelek moški majica PENTAGON® ACR kojot najdete med izdelki v skupini Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Pentagon, velikost je 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moške majice s kratkimi rokavi, je v ponudbi blagovne znamke Pentagon, velikost je 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

moški majica PENTAGON® ACR kojot - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice s kratkimi rokavi, Moške majice s kratkimi rokavi
ZnamkaPentagon
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

moški majica PENTAGON® ACR kojot - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški majica PENTAGON® ACR kojot - drugi zanimivi izdelki

moški majica PENTAGON® ACR kojot - kako najti najboljšo ponudbo?