moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna

moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna

moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 20,62 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna - opis izdelka

moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna Majica je narejena iz visokokakovostnega obročnega bombaža, imenovanega tudi sultanov bombaž. Prstan iz bombaža je tkanina iz tesno prepletenih bombažnih vlaken. To daje tkanini kakovost, gladkost, visoko obstojnost in trdnost (podobno kot zviti kabli in vrvi). Bolj ko se posamezna vlakna zasukajo, močnejša in hkrati lepša nastala vlakna in s tem tkanina. V primerjavi s klasičnim bombažem so majice iz prstana iz bombaža obenem lažje, trajnejše in veliko mehkejše. Majica uporabniku prinaša prvovrstno kakovost, je prijetna na dotik in doda žameten občutek. S kratkimi rokavi in klasičnim okroglim izrezom je idealen za tople do vroče dni. Na prsih ima velik motiv majice - čelado špartanski bojevnik z napisom DANESNIČNI BORNIK (= neustrašni borec). Nalepka Pentagon® je prišita na levi rokav. Material: 100% bombaž z obročem. Teža: 165 g / m2 Termo oblačila » Majice s kratkimi rokavi » moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna

Ta izdelek najdete v skupini Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Pentagon, velikost je 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Izdelek moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna spada v skupino izdelkov Moške majice s kratkimi rokavi, je v ponudbi blagovne znamke Pentagon, velikost je 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice s kratkimi rokavi, Čelade, Moške majice s kratkimi rokavi
ZnamkaPentagon
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna - drugi zanimivi izdelki

moški majica PENTAGON® Spartan čelada črna - kako najti najboljšo ponudbo?