Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv

Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv

Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 75,70 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv - opis izdelka

Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv BELO moška volnena majica z dolgimi rokavi, 230 g . Ne smrdi, tudi če ga nosite dlje časa. Primerna je za vse športne dejavnosti in vsakodnevno nošenje. Počutite se suhe tudi med najbolj naporno dejavnostjo. Visoko udobje zaradi odličnega odvajanja vlage. Ravni šivi in popolna obdelava pletenine zagotavljajo idealno gibljivost. Primerna kot prvi sloj pozimi ali za vsakdanje nošenje. Je lahka, zračna in funkcionalna. MATERIAL 100 % merino volna 18MC Hoodiji in puloverji » Hoodis » Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv

Ta izdelek je v kategoriji Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv najdete med izdelki v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice
ZnamkaLasting
VelikostXL
E-trgovinaGamisport.si

Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv - drugi zanimivi izdelki

Moški merino pulover Lasting BELO-8160 siv - kako najti najboljšo ponudbo?