Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black

Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black

Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 74,34 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black - opis izdelka

Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black Moški sandali Merrel l Sandspur Oak so odlična izbira za tople poletne dni. Nikoli ne veste, kam vas bo zanesel dan - s tem zračnim sandalom boste na poti ali v mestu kot doma Popolnoma nastavljivo zapiranje z velcro zaponko zagotavlja, da se čevelj popolnoma prilega stopalu in ga je enostavno obuti. Podloga iz neoprena zagotavlja visoko raven udobja. Antibakterijska zaščita M- Select ™ Fresh absorbira bakterije in preprečuje neprijetne vonjave Najlonska opora za lok bo spodbujala naravno upogibanje stopala in večjo stabilnost, prav tako tudi kompresijsko oblikovan vmesni podplat EVA. Blaženje Merrel l Zračna blazina v predelu pete zagotavlja večjo absorpcijo udarcev in stabilnost Podplat M- Select ™ Grip zagotavlja odličen oprijem in oprijem na tleh točno tam, kjer je to najbolj potrebno Modni čevlji » Pohodni čevlji » Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black

Izdelek Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black najdete med izdelki v skupini Moški čevlji, pripada znamki Merrel, velikost je 9 UK.

Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost11 UK
Velikost12 UK
Velikost13 UK
Velikost9 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Moški čevlji, Sandali
ZnamkaMerrel
Velikost9 UK

Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black - drugi zanimivi izdelki

Moški sandali Merrel l Sandspur Rift Strap black - kako najti najboljšo ponudbo?